Voor kwalitatieve ramen, deuren en toebehoren moet u bij Van Den Bergh in Essen (Antwerpen) zijn

Regel uw licht met de ramen van Van Den Bergh

Welkom bij Van Den Bergh, al bijna 35 jaar dé referentie voor al uw ramen.

Licht maakt blij en gelukkig. Dus u kunt maar best voldoende aandacht besteden aan het kiezen van uw ramen. U kunt bij ons terecht voor ramen in:

  • esthetisch mooi en degelijk pvc
  • warm, hoogwaardig en gecertificeerd hout
  • innovatief en perfect isolerend aluminium


Wij kiezen 100% voor de kaart van duurzaamheid. U kunt erop rekenen dat ieder raam en elke deur die wij plaatsen sterk is en jarenlang meegaat. Wij beschikken over een vakkundig team van specialisten die uw ramen en deuren op een uiterst zorgzame manier plaatsen. Zij laten uw woning of werf steeds netjes achter. Wij gaan voor een perfecte afwerking, en dat merkt u. Contacteer ons vrijblijvend en wij helpen u met alle plezier verder.

 

Onze schitterende lichtstraat

Heeft uw woning een plat dak, dan is het binnen vaak nogal donker. Een lichtstraat met een zadel-, schild- of lessenaarsdak biedt soelaas. Niet alleen komt er veel daglicht in uw huis; het geeft u ook een extra ruimtelijk gevoel.

Wij maken onze lichtstraten op maat in ons eigen atelier. Maak van iedere kamer in uw huis een zonnige plek en kies voor een lichtstraat van Van Den Bergh. Bel of mail ons en wij helpen u met zorg verder. Wij houden rekening met al uw wensen, want voor ons staat u als klant op de eerste plaats.

 

Beschermende zonwering of rolluiken

Schenk elk raam de bescherming die het verdient. Wij plaatsen vakkundig voorzet-, inbouw- of opbouwrolluiken, zodat u zelf kunt bepalen wanneer en hoeveel licht u binnen laat. Bovendien hebben rolluiken een extra isolerende en inbraakwerende functie. U kunt onze rolluiken manueel, elektrisch of op afstand bedienen. Uw comfort is voor ons goud waard.

Wij werken met de kwalitatieve zonwering van het topmerk HAROL. U kunt bij ons terecht voor:

  • Een verandazonwering zodat u het hele jaar door van uw veranda kunt genieten. Wij plaatsen de zonwering bovenop uw veranda. Op die manier blijft de warmte tijdens de zomermaanden buiten en profiteert u van een heerlijk schaduwgevoel.
  • Een knikarmscherm dat we tegen de gevel van uw woning plaatsen zodat uw terras of balkon lekker koel blijft als het warm is. Onze HAROL-zonneschermen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.
  • Screens die zorgen voor een comfortabel schaduwgevoel binnenshuis. Bovendien verkleuren uw meubels of gordijnen niet en vermijdt u lichtinval op uw beeldscherm of tv.


Controleer het zonlicht dat u binnenlaat met onze zonweringen, rolluiken, lichtstraten, ramen en deuren. Twijfel niet en contacteer ons voor een gedetailleerde, gratis prijsofferte en vrijblijvend advies. Wij brengen sowieso altijd een bezoekje bij u thuis om de situatie in te schatten en u nog beter te informeren over de mogelijkheden. U kunt bij ons ook terecht voor het plaatsen van een veranda, aanbouw of dakkapel.